Om oss

I kjølvannet av etableringen av Magneten kjøpesenter på Moan i Levanger kommune, ble Berg Regnskap AS etablert i 1986. Det startet med to ansatte og en liten portefølje med selskaper, og fortsatte slik uten de store forandringene frem til 2013/2014. Da ble det besluttet at Berg Regnskap AS skulle satse ut over sfæren rundt Magneten kjøpesenter og Berg Eiendom AS. Derfra har vi ikke sett oss tilbake, og vi har gått fra tre ansatte i 2013 til 20 ansatte og 260 kunder i 2018. Berg Regnskap AS har hatt en eventyrlig vekst, og er blitt kåret til Gasellebedrift hvert år siden 2014. Vekst i seg selv har aldri vært et mål, men vi er ydmyke i forhold til tilliten kunder har vist oss, store som små.

I tillegg til å satse på høy kompetanse innenfor regnskap med mange autoriserte regnskapsførere, har vi satset på spisskompetanse innen flere fag- og bransjer. Dette for å kunne møte utfordringene vi i dag ser at bedrifter møter. Skal vi gi råd må vi ha bredde i vår kompetanse og ulik erfaring og bakgrunn – hvordan skal vi ellers kunne sette oss inn i tankesettet til kunder av våre kunder?

Med bred kompetanse og arbeidserfaring innen områder som skatterett, eiendom, finans, bedriftsledelse og bedriftsutvikling kan vi diskutere og komme fram til løsninger som krever flere tankesett. Regnskapsføreren kan faktisk være kreativ!

I 2019 besluttet vi å gå opp i skyen som første regnskapskontor på Innherred. Vår samarbeidspartner tilbyr det siste innen regnskapsteknologi. De vil sammen med oss danne et team i forhold til teknologiske løsninger tilpasset din bedrifts behov.


Vi har rigget oss for framtiden. Vil du være med?
Avd. Levanger
Moafjæra 8B,
7606 Levanger
Avd. Verdal
Nordåkeren 2, 7650 Verdal
MØT MENNESKENE »